Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:20 | March 14, 2012

spread all those fringes

Franscape och linne, Topshop. Kopparfärgat armband och halsband, Lindex. Pennkjol, H&M. 

 

Nu när våren kommit till Malmö drar jag fram skidkläderna. Logiken? Helt rätt enligt mig. Inatt är det dags för Trysil i Norge! Ska bli så galet skönt att komma iväg lite i all stress som pågår för tillfället. Bo i en typisk timmerstuga, chilla i backen och få chans att utmana mina nya skidor. Sweet. Stannar fram till söndag. Bilder kommer! xx


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här