Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

01:39 | March 16, 2012

vinnare

Hej loves! Vinnarna av Wella-tävlingen av ett lyxigt hårkit är korade som Elvira, Frida och Lina med sina sköna motiveringar. Grattis!

 

“Mitt hår är konstant elektriskt under vintern. Konstant. Jag kallas eluttaget av mina vänner och hur mycket jag än vill så kan jag inte ha mitt hår nedsläppt under de kalla månaderna. Alltså har jag konstant uppsatt, oftast i en tofs. Jag äger inte många bra tofsar av någon anledning (för vardaglig grej att komma ihåg att köpa när man svirlar runt på stan) och för några veckor sen hände det som inte fick hända – tofsen gick sönden. Trixig som man är knöt man ihop den igen, men den bara fortsatte att gå upp hela tiden. Nödlösningen var oundviklig. I min väska hade jag lite tandtråd liggandes, och med några goda vänners hjälp fick jag tillslut min älskade tofs på huvudet. Och vet du? Det höll hela dagen, satt helt perfekt!! Tacka gud för tandtråd!!!”

 

“Förra våren försov jag mig nästan alltid, och hann inte fixa håret hemma. Istället utnyttjade jag 5 minuterspromenaden mellan bussen och skolan, gjorde en inbakad fläta på varje sida och slängde ihop resten i en slarvig knut. Det är snyggt, det ser sådär bohemiskt frivilligt kaos-igt ut. Lite torrschampo eller volympulver innan gör att det ser fräschare ut också. Till en början använde jag skyltfönsterna som speglar, men efter ett par gånger gick det nästan per automatik. Så efter lite övning är det världens enklaste och sötaste frisyr!”

 

“Min mest kreativa lösning måste ha varit när jag fick reda på att min kille skulle komma om 5 minuter och mitt hår var ett enda smörpaket, så jag fyllde några vattenballonger och anföll honom med dem när han kom. Vi hade riktigt kul och det är klart att håret ser galet ut efter vattenkrig. Där löstes det problemet!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här