Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:11 | March 26, 2012

trade market

Sugen på att hotta upp garderoben lite? Ida och Matilda, två vänner till mig arrangerar event där killar och tjejer kan mötas för att sälja/byta/köpa kläder av och med varandra som deras UF-företag i trean. Nu på torsdag, den 29 mars är det dags för The 2nd Trade på Ungdomens hus i Malmö mellan 18.00-20.00! Jag kommer själv att vara där under kvällen för att sälja respektive byta kläder, skor och accessoarer som jag känner förtjänar ett nytt hem.

 

Sounds good huh? Känner ni er manade att komma – läs på hemsidan hur ni går tillväga för att enkelt bli medlem, Trademarket.se.

 

Ses vi där? Puss!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här