Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:03 | April 3, 2012

boyfriend jeans meets rhinestone earrings

Jeans, Crockers. Kavaj, Topshop. Linne, H&M Trend. Pumps, köpta i Italien. Armband och örhängen med strass, Style by Tyra.


3 kommentarer3 kommentarer om “boyfriend jeans meets rhinestone earrings”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Var kan man hitta dom Crockers- jeansen ? Finns det på internet att beställa?
  Tack i förhand. MVH

  Reply
 • Hej! Ifall det linnet är i storlek 34 / 36 och du vill sälja det,
  Så kan du gärna maila mig!

  [email protected]

  Reply
 • Hej! Jag förstår att du kanske absolut inte lägger ner tid på såna här frågor, men detta linne, jag har letat i ett års tid snart, varit inne regelbundet på tradera om
  Någon säljer det.. Mebn OOOM du mot förmodan känner att du inte använder detta linne och vill göra en tjej SJUKT lycklig, så skulle jag MER än gärna köpa det, bara o säga vad du vill ha för det. Jag står ju självklart för frakt osv isf. Vet att detta är en chansning och räknar tyvärr egentligen inte nånting, men måste pröva iaf,
  För så mkt vill jag ha linnet höhö. Kram!

  Reply