Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:00 | April 25, 2012

OLD HACKNEYED WOOD.

– Levi’s 501 shorts, Reused 10.01 (som förövrigt får in nya shorts i butiken nästa vecka!). Body, Cubus. Earrings, Topshop. Sunglasses, old ones from Lindex.


Det finns ett tydligt mönster i vilka platser jag helst tar mina bilder. Helst ska det vara slitet eller helt och hållet ödelagt. Det ska helt enkelt synas att det har varit med. Länge. Varför? Tycker att det skapar fina, effektfulla kontraster som helhet sen på bild. Så nere i hamnen när dessa bilder togs, bland en hel hög båtar i ultrabra skick väljer jag – såklart – den mest utnötta träbåten haha.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här