Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:06 | May 19, 2012

VOLUSPA.

 

En favorit när det gäller inredningsdetaljer är definitvt Voluspa’s ljusserier. De doftar inte bara fantastiskt, designen har ju inte många fel den heller. Nästan att de känns för fina att förbruka. Voluspa finns vanligtvis att hitta på bl.a. No8 och Spirit Stores.

 

Måste. Ha. Fler.


2 kommentarer2 kommentarer om “VOLUSPA.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej 🙂

    Ni hittar även dessa grymma ljus hos nelly.com! Finns under Beauty – Beauty @ Home.

    Kram

    Reply
  • Alltså, hornet! Varifrån kommer detta? Vill se mer av din inredningsinspo!

    Reply