Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

28
/May
15:39

Min nya bloggbebis

Ser lovande ut det här va? Välkommen till min nya blogg här på Nelly’s nya satsning – bloggsektionen! Hoppas att ni alla hittat hit & ska trivas. Nu kör vi på som vanligt. Puss så länge!

 

Looking good, right? Hope you all found your way here & that you’ll enjoy it! Let’s go on as usual. xx


14 kommentarer14 kommentarer om “Min nya bloggbebis”

  Naturligtvis fortsätter jag följa dig -Spännande med din nya satsning hos Nelly

  Reply

  jag hoppas vi får mer daglig uppdatering och med mer dagliga outfits! och inte typ två inlägg i veckan.. känns som om standarden sjunkit mkt på din blogg sen du blev så stor. att inläggen minskat liksom. även om inläggen är lika bra men så sällan! två gånger per dag håller andra modebloggare på med, minst. men dig får vi höra av en till två gånger i veckan.

  plus att du skriver att vi ska få se hela klänningen imorn men då kommer det aldrig något. sluta skriv/lova såna saker om du inte kan hålla det eller leva upp till det :/

  hoppas verkligen bloggningen blir bättre här!!

  Reply

  Hej! Jag håller absolut med om att jag får leverera bättre uppdatering nu framöver – något som jag verkligen siktar mot. Däremot har jag en känsla av att en del inte riktigt har i åtanke att jag fortfarande läser på gymnasiet 6-8 timmar om dagen, följt av plugg på kvällarna. Det jag menar är att jämför man med många andra stora bloggare, så har en klar majoritet redan gått ut skolan och har därför större utrymme och tid åt bloggen – somliga t.o.m. med bloggen som heltidsjobb. Hade jag själv fått bestämma hade jag uppdaterat betydligt oftare, men det är lite så läget är och därför ni ibland får ha lite tålamod med mig. Det har alltså inget att göra med att jag på något sätt “skiter lite i vilket” eller av lathet, jag lägger ner väldigt mycket hjärta i mitt jobb med bloggen (som inte bara inkluderar inläggs-biten). Jag är väldigt mån om att bevara kvalité före kvantitet och så tänker jag fortsätta – MEN ja, mer kontinuerlig uppdatering vill jag verkligen (!) försöka ge mina läsare här. Kram!

  Reply

  så herlig!! skal selvfølgelig fortsette å følge deg, elsker bloggen din! 😀

  Reply

  I was wondering, could you translate your posts in english sometimes? I’d really like to read what you post but unfortunately I dont understand a word of swedish and google translate doesn’t do a really good job translating your words. But even without the text I love your blog!

  Reply

  Har alltid tyckt att din blogg är sjukt bra och nu när du flyttade till nelly så tycker jag bara den har blivit bättre! Hoppas uppd. håller sig så här för nu tycker jag den är super och varje gång jag kikar så är det något nytt! Du är en riktigt stor inspration källa till mig och ditt utseende är verkligen fulländat, speciellt med det nya du gjorde med håret, grymt snygg!

  Kram Lina

  p.s. blev sjukt avundsjuk på min vän som fick träffa dig på sin brors student, hon smsade mig att hon var skit glad att träffa dig och det hade jag nog också blivit!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.