Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

31
/May
20:59

OMBRE.

Som tidigare nämnt experimenterade jag fram en ombre här hemma i helgen. Här är resultatet! Valde att göra det på mitt clip-on set med tanke på att det sliter rejält med blekning och jag därmed inte vill riskera svintohår på mina egna toppar, hehe. Grymt nöjd faktiskt! Kan förklara lite kort hur jag gick tillväga vid ett tillfälle om intresse finns?

 

Annars är jag inne på slutspurten pluggmässigt nu, har sista inlämningen på måndag och efter det är fan värt att fira lite. På en måndag. Inte mer än rätt. Studentveckan drar ju igång i samma veva, en av de bättre veckorna på året enligt mig. Träffa massa människor varvat med att äta god mat, konstant. Kul att ni gillar nya bloggen förresten, lämna gärna ett avtryck med mer respons. Later!


117 kommentarer117 kommentarer om “OMBRE.”

  Fan vad snyggt, du är så fin! Vart kommer tröjan ifrån? Kram

  Reply

  Jättefin blogg, enda negativa är väl att bilderna trycks liksom ihop om du förstår? Ser lite konstigt ut 🙁

  Reply

  Vad konstigt…vilken webbläsare använder du? Du får jättegärna print screena någon bild på bloggen och maila över det till mig – om du har lust vill säga! Kram!

  Reply

  Tycker du passade skit bra i ombre!
  Och nya bloggen: Personligen har jag aldrig gillat devoted, värre blev de när dom skaffade den där spam knappen och man skrev fel ord och fick göra om allt haha blev galen. Denna är mycket mer stilren och fin. Tror detta kommer bli riktigt bra 😀

  Reply

  Hej Lisa! Jag är jätte sugen på göra ombre men vill helst inte slita så mycket på håret genom att bleka. Maila mig om hur du gick till väga? Kram!

  Reply

  Hej! Dessvärre sliter det väldigt mycket på håret att bleka hur du än går tillväga, vilket är anledningen till att jag gjorde det på mitt clip-on set istället. Har du mörkblont/ljusbrunt hår kan du du dock färga håret mörkare i rötterna och ner istället så att det tonar ut i ljusare nertill på samma sätt. Men kan som sagt ordna ett inlägg till där jag förklarar lite hur jag gjorde 🙂 Kram!

  Reply

  sjukt fint! du får jättegärna förklara hur man gör någon gång 🙂

  Reply

  lika fin som vanligt! ser superfint ut håret också 🙂 undrar var shortsen kmr ifrån? aaaapsnygga!

  Reply

  Taack! De är från Acne, har för mig att jag klippt av dem lite och fransat själv sen. Minne som en guldfisk, haha.

  Reply

  Hej snygging bara man ser ditt glada leende är man såld

  Reply

  din nya blogg är sjukt bra! Det är gymt att du uppdaterar mer än på devote! Sen en sista sak, DU ÄR SÅ JÄVLA VACKER KVINNA!!!! kram ellen 🙂

  Reply

  åhh, gud va fint det var! btw perfect utseende har du! Kram 🙂

  Reply

  Superfint!:) Jag undrar också vart din tröja är ifrån? Kram

  Reply

  askul med nytt byte lisa! Du gör ett grymt jobb. Det enda negativa är väl att bilderna är sjuukt ihoptrycka lodrätt sätt, vilket gör att bilderna förlorar sin charm och glans. Använder Exlorer och google crome som webbläsare och båda ger dessvärre samma resultat. Men keep up the good work, grym är du!!

  Reply

  Kul att du tycker det!! Åh tack, blir så jäkla glad ska du veta! Sjukt konstigt med bilderna…säger som till en annan här i kommentarsfältet att du jättegärna får print screena någon bild på bloggen och maila över till mig om du har lust! Använder nämligen Google Chrome själv och upplever inte att bilderna är ihoptryckta här. Kram!

  Reply

  Vart har du köpt tröjan på bilden? Grymt fin och jag letar efter liknande!

  Reply

  Hej
  Var är den fina stickade tröjan ifrån?? Så himla fin..
  fint hår, snyggaste hittills jag sett, när det gäller ombre.
  Hej svejs

  Reply

  riktigt riktigt snyggt, om jag inte just fixat mitt hår hade jag gjort något liknande!

  Reply

  Hi. Dear i love you blog i follow daily. But i dont understand what you write pls can you
  Do sometime in english or put the google traduction app. I love your outfitt. Kisses!!!

  Reply

  Det var jätte fint på dig verkligen! HELA DU ÄR SÅ SJUKT FIN!!!
  Kram

  Reply

  var kommer halsbandet ifrån? Snyggt!

  Reply

  Hat’s of! Osv. Apsnyggt! Hsr sedan igår inte kunnat släppa tanken på att fixa ombre på håret mitt. Har inget (och inte råd att köpa) löshår. Tyvärr. Annars hade det ju varit säkraste sättet som du gjorde. Det lär ju hålla ett tag menar jag. Får ju klippa bort det. Jag babblar. I alla fall. SNYGGT!

  Reply

  Hallå Lisa. Du blev skitsnygg i håret och din nya blogg gillar jag skarpt. Om jag får påpeka någonting så ær det texten i inlæggena. Det ær av något teckensnitt så ibland blir det lite jobbigt att læsa vad du skriver. Alla T:n ær lixom mycket mindre æn resten av bokstæverna så jag blir helt snurrig. Annars ær du kanon som vanligt! Kram på dig.

  Reply

  åh, snälla förklara, snyggaste ombren jag sett!
  har ett clip-on set hemma som jag inte avänder, sjukt smart att göra på det istället ju!
  skulle vara jättebra om du kunde göra inlägget så snabbt som möjligt, vill gärna fixa det innan sommarlovet (om en vecka)
  kram

  Reply

  Så fint det blev! Tack för inspirationen. Visa gärna hur du gick tillväga 🙂

  Reply

  Yes, plis do a hair tutorial 🙂
  I really like your new blog

  Reply

  Hej Lisa! Din nya blogg är så himla fin, väldigt stilrent och fint! Och din ombre är ju så fruktansvärt fin! Något jag gärna vill se mer av är dina outfits. Jag förstår verkligen att du inte alltid har tid (jag går också andra året på gymnasiet) men jag inspireras så mycket av dig då det skulle bara vara kul med mer dagens outfit! 🙂
  Ha det så himla bra nu! KRAM

  Reply

  Du får jätte gärna visa hur du gör i ett inlägg. Har själv precis färgat ombre men det blev inte så ljust i topparna som jag ville så ska nog fixa till det lite till. Minuset är ju att det blir nött men om man använder inpackning så ser det inte lika slitet ut. Kram.

  Reply

  Nya bloggen är verkligen jättefin, men bilderna har blivit ihoptryckta…
  såg att det var någon mer som kommenterade det också. (jag har windows explorer.) Kram!

  Reply

  Sjukt snyggt Lisa! Mer DIY efterfrågas, gärna lite guider sådär som om hur du gjorde håret 🙂 Älskar den rena, enkla layouten på bloggen också!

  Reply

  Jag älskar verkligen den nya bloggen! Stilren och fin som förrut men med mer uppdateringar :):) jättefint blev ju håret också
  Kram!

  Reply

  Gud vad snyggt det blev!! förklara GÄRNA hur du gjorde! 🙂

  Reply

  Tröjan kommer från märket Mansted!
  Halsbandet från Style by Tyra och slutligen shorts från Acne

  Reply

  Lisa, it’s beautiful this photo, i love it*_______________*

  Reply

  när tänkte du göra inlägget? eller skulle du kunna länka beskrivningen du följde (om du gjorde det), skulle vara jättesnällt för vill verkligen ha detta tills på måndag!

  Reply

  Hinner tyvärr inte ordna det till helgen, men sök på “make your own ombre hair at home/DIY ombre” på youtube eller liknande. Följde ingen speciell beskrivning men där kan man åtminstone få lite inspiration. Tänk på att det är skillnad på att göra det på behandlat löshår och sitt eget hår, jag hade i blekningen i över 1 timme på löshåret, medan mitt eget hår troligtvis hade slitits bort totalt efter så lång tid 😉 Bara ställ frågor här om det är något specifikt du undrar! Kram

  Reply

  skitfint! är också väldigt intresserad av varifrån din tröja är? tacksam för svar på min blogg eller mail 🙂

  Reply

  Tycker verkligen du ska förklara hur du gjorde det! Har själv intresse att göra ombre och har liknade hårlängd på ditt hår så skulle uppskattas enormt om du ville visa hur du gjorde!

  Reply

  Jättefint! Vilken hårfärg använde du? Hur får du beachvågorna i ditt hår?

  Reply

  Jätte fint! Kan du inte visa lite snabbt hur du gjorde och vart din clips kommer ifrån 🙂

  Reply

  Å herre vad fint! Funderar på att göra sånna själv. Du sa att du gjorde dom hemma, funkade det bra? vad kostade det ungefär? 🙂 kram!

  Reply

  Hej! Shortsen! Har du gjort dem själv eller köpt dem? Dösnygga!

  Reply

  jag är sugen på att veta hur du bar dig åt och vilken blekning du använde dig av?:)

  Reply

  Det blev jättesnyggt! Jaa snälla berätta hur du gick till väga! 🙂 Jag är själv väldigt sugen på att göra det med, men tror du det skulle se konstigt ut då jag redan har långt hår? Vad använde du, och vad kostar det ungefär? 🙂

  Reply

  När ska du berätta hur du gick till väga? Vill göra exakt samma med mitt löshår! Kram

  Reply

  hur många cm är det på löshåret vill nämligen själv beställa ???

  Reply

  okej, tack så jättemycket! jag har två frågor, vilken färg använde du och färgade du löshåret precis till där ditt riktiga hår börjar eller färgade du högre/lägra ner om du förstår vad jag menar? 🙂

  Reply

  åh din blogg är så jädra grym! älskar den! kram<3
  nattstad.se/spiinaker <3

  Reply

  Jag är så sjukt pepp på o göra sånt hår för det är sinnessnyggt! Men jag har bara en fråga… vart sjutton får man tag på blekningsmedel och använder du både blekningsmedel och hårfärg och ja…hjälp mig så mkt du kan verkligen o ge mig gärna lite tips så skulle jag bli så sjukt glad! 😉

  Reply

  Skitsnyggt! Menhur fasiken får du det att se så naturligt ut??? Ser ju liksom ingen rand mellan ditt hår och löshåret. Fota gärna bara ditt löshår:)

  Reply

  Åh, snälla skriv ett inlägg om hur du gjorde det .
  Vart du köpte dina clip on och hur du satte i dom för att få det så där mega snyggt 🙂

  Reply

  Ja snälla, kan inte du visa hur du gjorde? jag länge viljas göra det men har inte råd att gå till frisören. Det vore vara superbra om du kan visa! Tack, tack, tack i förhand.

  obs. älskar din klädstil!!

  Reply

  Vilka fina bilder! Tack för en bra blogg:) Kram Linda

  Reply

  sjukt snyggt! vad är det för clip-ons du har? har nämligen tänkt beställa själv

  Reply

  Ditt hår blev ju jätte fint! Kan du inte beskriva hur du gjorde? 🙂
  Fin blogg!

  Reply

  Jag är grymt sugen på att göra en ombre! Har redan blont hår och vill ha en guldig ljusbrun nyans upptill i håret. Har du något tips på vilken färg du tycker jag ska köra? Vilken använde du?

  Reply

  Kan inte du beskriva hur du gjorde och med vilka produkter? 🙂

  Reply

  Du är så vacker, är verkligen sugen på att höra hur du gjorde det! Har försökt hemma men det går inte, och det kostar skjortan att gå till frissan.. Kram

  Reply

  Sjukt snyggt! Är verkligen super sugen på att göra ombre men vet inte riktigt hur jag ska göra för att få det bra och vill inte slita sönder håret. Skulle vara grymt om du kunde mejla eller göra ett inlägg på hur du gick till väga. kramisar!

  Reply

  Åh snälla förklara hur du gjorde! är verkligen jätte fint! Skulle uppskattas om du kunde berätta hur du gjorde. hur gör du beach vågorna?

  Reply

  Så snyggt!! Vart köper du clip-on-seten och hur experimenterar du fram nyansen ombre? Vill du visa i en video med tillhörande text till? Vore grejt! =)

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.