Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:35 | June 28, 2012

common ivy

Top, Beyond Retro. Shoes, Topshop. Bracelet, Romwe. Leather shorts, MQ.

 

Det här inlägget skulle egentligen kommit upp igår men bilduppladdningen fungerade inte…

Har hur som helst spenderat dagen i Köpenhamn i form av några timmar på stan efter en lång brunch. I morgon har jag en tid för helkroppsmassage/m.m. tillsammans med min mamma och syster inbokat på morgonen. Hur bra?! Efter det som start på dagen kan väl få saker kännas fel. Hörs igen då, när jag är som en kokt pasta i kroppen. G’night!


50 kommentarer50 kommentarer om “common ivy”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här