Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:48 | July 6, 2012

hit the road

 

Jeans, Dr.Denim. Jacket, Gina Tricot. Sweater, Zara. Bracelet, Style by Tyra. Shoes, Zara. Sunglasses, Ray-Ban.

 

Jag? Rosa? Första plagget i denna kulör i min ägo och i kombo med skinnjackan för att bryta av eller buren som här ovan kommer vi nog trivas bra tillsammans. Lugn dag annars förutom knappt två timmar på gymmet tidigare. I morgon planerar jag att kicka igång dagen med en PW tidigt innan frukost, följt av lite ärenden i stan och slutligen firande av min bästa Felicia med vänner på kvällen.


76 kommentarer76 kommentarer om “hit the road”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här