Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

00:43 | July 10, 2012

I’ll remember what was written on that wall

 

 

Shorts, Acne. Top, Topshop. Fake (!) feather tattoo, earrings and bracelet, Style by Tyra. 

En bild från i maj som råkat hamna åt sidan.

Jag har landat uppe i sommarstugan för några dar framåt! Jobbat på brännan, tagit vad som var tänkt att bli ett snabbdopp men visade sig bli 20 minuter långt och ätit grillat är precis vad jag startat veckan med. Med andra ord är detta en beskrivning av en extremt oproduktiv dag, men en bra sådan. Och jag säger det igen, TACK för era kommentarer! Varenda en är guld. G’night!


57 kommentarer57 kommentarer om “I’ll remember what was written on that wall”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här