Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

25
/July
23:49

GOOD STUFF

Har visst råkat bli några tillskott på inredningsfronten på sistone. En brun förvaringslåda i skön slitning, ett ekologiskt doftljus, en matta med Storbritannien-tryck som även den har lite vintage-utseende samt ett dekorativt horn att hänga på väggen. Och läs detta: Det mesta är hittat i diverse oväntade butiker ute på landet! Tror grejerna kan bli hur grymma som helst när jag väl får ordning på hur jag vill ha det. Kan återkomma med bilder igen då? G’night darls.

 

Here’s some of my latest catches when it comes to furnishing! A brown storage box, an eco made scented candle, a carpet with a vintage looking Great Britain-print and finally a decorative horn to put on the wall. I think this stuff will look great when I’ve found out how I want it fully. Bring you some more pictures then? G’night darls.


20 kommentarer20 kommentarer om “GOOD STUFF”

  Ah vanilla candles are the best! My room smells like it all year round.
  Gorgeous images. Can’t wait to see more!

  The Lovelorn

  Reply

  Sååå snyggt! 🙂 Förresten, vad har du för dig nuförtiden? Tycker du bloggar så lite 🙂

  Reply

  snygga! ps kunde du inte lägga upp en videoblogg:D en gång ens , de skulle vara skoj!
  tack för en fin blogg

  Reply

  Så fine ting du har kjøpt deg! Blir sikkert super fint når du får det opp 🙂

  Reply

  kan knappt vänta med att se fler bilder av ditt rum!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.