Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

00:17 | August 17, 2012

BEHIND THE SCENES

Här får ni lite BTS-bilder från en kul plåtning jag gjorde med Hanna Björkstedt i Stockholm för nån veckan sen, vilken var en av två plåtningar jag gjorde den dagen. Det var klarblå himmel varvat med mulet, ösregn, hagel och åska. ALLT verkligen. Detta var tredje gången vi plåtade tillsammans och de tillhör alltid de allra bästa enligt mig. Bilderna kommer att publiceras som ett modereportage på Modette inom kort! Nice huh? Jag håller er uppdaterade.

Förövrigt så har min pojkvän precis flyttat från Malmö för att börja plugga så jag känner mig ganska nere för tillfället. Även fast jag vet om att omställningen är allra jobbigast i början så gör tanken på det så ont i mig.

God natt & puss


30 kommentarer30 kommentarer om “BEHIND THE SCENES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Amazing photos! Kisses

  http://www.mylovelyfashionstyle.blogspot.com

  Reply
 • Åh, så moro da! 🙂

  Reply
 • Du är så vacker! Härliga BTS-bilder! Gillar speciellt den sista! 🙂

  Reply
 • Min pojkvän har flyttat till Oslo (fyra timmar bort från mig) så jag vet hur jobbigt det är. Stackare!

  Reply
 • cheer up, beautiful! 🙂

  Reply
 • SNYGGING!

  Reply
 • snyggt!

  Reply
 • Åh det är klart det gör ont i hjärtat när det måste sträcka sig så mycket längre för att nå dit där det mår som bäst..massa kramar till dig!

  Reply
 • Jag hade distansförhållande på fem timmar med min pojkvän i 1,5 år innan jag nu, i fredags, flyttade ner till honom i Skåne. Jag vet hur jobbigt det är. Men ska jag säga en sak som kan hjälpa dig, som jag ofta tänkte på,så är det väl att “vill man något väldigt mycket, så kämpar man för det, oavsett vad”. Och det stämmer faktiskt. Och om det är meningen att det ska vara ni, så kommer det verkligen bli så 🙂 Jag tror ni fixar det! Kram beexi.devote.se

  Reply
 • Hej! Jag undrar om något är på tok eller om dina bilder ska vara så ihoptryckta som de ser ut att vara. Inte alls skönt för ögat.

  Reply
 • vad kul att se!:) sjukt snyggt:)

  Reply
 • ska bli jätte kul att se bilderna!

  Reply
 • fina bilder! 🙂

  Reply
 • niiice 😀 aww min pojkvän har snart varit borta 1 månad… det är tufft, även om det är jobbigast första veckan…

  Reply
 • Förstår du har det jobbigt! Snygga bilder iaf! Hade inte du kunnat lägga upp en bild på din pojkvän?

  Reply
 • Härligt!

  Reply
 • Like it!

  Reply
 • såg din dubbelgångare idag, ni är sjukt lika!! se här, vasilievablog.com

  Reply
 • Du är så jäklarns snygg!

  Reply
 • Vad fin du är!

  Kolla gärna in http://systrarnajr.blogg.se/ där vi gjort en parodi av Kenzas outfitvideo! Du vill inte missa den, den är hysteriskt rolig!

  //Systrarnajr.blogg.se

  Reply
 • Kan inte du lägga upp lite bilder på hur ditt rum ser ut? Är så nyfiken! ^^

  Reply
 • fint! 🙂

  Besök gjärna min blogg:

  http://mariasnaglar.devote.se/

  Reply
 • Fina bilder!

  Reply
 • Skulle inte du kunna lägga ut mer av din shopping? Jag behöver inspiration till vad som kan köpas nu till hösten! Snälla!

  Reply
 • Min pojkvän flyttade också iväg för att plugga när jag skulle börja tvåan på gymnasiet. Nu tre år senare bor vi ihop och har en hund. Är kärleken stark och båda är beredda att kämpa för den så går det!

  Reply
 • Lisa, precis som föregående talare kommer allt ordna sig med dig och din pojkvän. Själv har jag grabben min 32 mil hemifrån på ett internat och så har vi haft det i hela två år nu (jag är 17, han 18). Trots att det gör ont ibland övervägs de känslorna av den obeskrivliga lyckan man känner då man återförenas och får umgås några dagar igen. Jag är övertygad om att om ni älskar varandra kommer avståndet inte vara några problem. Jag önskar er ett stort lycka till. Tack för en bra blogg! Kram

  Reply
 • vet precis hur det känns med killen. min pojkvän flyttade också iväg för ett år sen för att börja plugga. jag grät mest hela tiden och det sög något så otroligt mycket. även om det är en sak man inte vill vänja sig vid så kommer det med tiden kännas så mycket bättre när man bara gett det en eller två månader. det känns aldrig kul men det känns så jävla värt det varje helg han är hemma. min kille har varit hemma hela sommaren nu och till hösten börjar jag plugga i samma stad som honom. allt går om man bara vill! lycka till! <3

  Reply
 • Love the picture’s

  http://callitfshncandy.blogspot.nl/

  Reply
 • Snygg du är! Och kepsen, vart är den köpt? 🙂

  Reply
 • Love the pictures!

  Reply