Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:48 | August 21, 2012

Love me (and you?) to New York

Fashiolista & REVOLVEclothing have chosen me to an amazing contest, where the winning blogger AND one voter – which means you guys (!) will fly over to New York during Fashion Week in September 2012! The trip includes:

 

1 return flight to New York City 7-11th of September 2012
4 nights stay at a hotel
2 fashion shows at NYFW
Dinner with the Fashiolista team and the winning blogger
A complete outfit styled by REVOLVEclothing

 

How awesome?! To participate is easy: Follow the steps and click on the heart to vote HERE! Shoot!

 


15 kommentarer15 kommentarer om “Love me (and you?) to New York”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • waaaah fan va galet!

  Reply
 • vilken rolig tävling! har röstat, hoppas du vinner 🙂

  Reply
 • AAAAHH GRYMT!!

  Reply
 • Åh, så utrolig moro da! 😀

  Reply
 • this is a dream!

  Reply
 • Vilken rolig tävling hörru 😀

  Reply
 • great giveaway!! WOW!!!

  Follow each other?????

  ****CHANEL handbag giveaway on my http://www.fashion-a-holic.com*****

  Reply
 • Hoppas på turen nu asså haha, skulle varit lätt kul. 🙂

  Reply
 • Det låter riktigt nice jö! 😀

  .

  Reply
 • Hoppas inte du vinner. No offence. Du är skit fin och har en jätte bra blogg. Men du lägger inte ner någon energi bakom den verkar det som. Kolla bara på en sådan här sak, det här är det senaste inlägget och det är fyra dagar gammalt. Tycker det är väldigt synd att du inte verkar bry dig ett dugg om oss läsare. För visst går det att skylla på att man har ett liv också, men det har resterande bloggerskor också, men dem uppdaterar bloggen flera gånger per dag. Och de är DEM som förtjänar att vinna pris för sina ansträgningar och kärlek till sina läsare.

  Reply
 • Awsome! /V

  Reply
 • Reply
 • Åh herregud. Jag har drömt om NY så länge jag kan minnas. Det skulle vara life-changing för mig. Jag har haft en sån usel sommar med vänner, jobb och kärleken att jag skulle göra vad som helst för att få uppleva New York och koppla bort vardagen! Åh, vilken underbar tävling!

  Reply
 • So beautiful pictures! http://weareallmonstersindside.blogspot.dk/

  Reply
 • It’s a great shame you didn’t win. But you had no chance – the girl that went to NYC is a Polish singer (signed to a major record label) with a huge fanbase that voted for her constantly. It seems ridiculously unfair to me.

  Reply