Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:57 | September 15, 2012

BETWEEN CONCRETE WALLS

Photographer: Johan Sjöbeck/Fotografier.se
Make-up: by Louise Burman
Model: Me

Johan skickade mig den här bilden igår från vårt första plåtningstillfälle i somras. Älskar stämningen i bilden! More to come från den här serien.
Annars har jag spenderat större delen av dagen i vågrätt läge i soffan, hällt i mig te och varvat härlig, färsk ELLE-läsning (kan tillhöra en av de bästa känslorna) med lite jobb och mail. Och förövrigt känns det SÅ gött att det nu inte dröjer mer än 5 dagar tills jag blir 18! Inte alls på tiden, nej nej. Hoppas ni får en skön lördagskväll! Puss.


47 kommentarer47 kommentarer om “BETWEEN CONCRETE WALLS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här