Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:01 | September 19, 2012

ATT UNNA SIG


Var och fixade mina naglar häromveckan för andra gången med shellac, ett stärkande nagellack som appliceras i några olika lager och håller sig snyggt i ca 4 veckor, enligt min uppfattning. Och vad ska jag säga? I’m stuck. Så härligt att vakna med fina naglar som dessutom känns starka som stål.
Den här gången valde jag en neutral, lite ljusare ton. För övrigt är det mina egna naturliga naglar och inte påbyggda. Tips att unna dig själv med!


17 kommentarer17 kommentarer om “ATT UNNA SIG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här