Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:42 | September 25, 2012

WATCH IT

Har ni 1,5 timme över ikväll? Tveksamt? Om jag säger så här då: 1,5 timmes ren njutning från Bon Iver’s spelning återgiven här, hela konserten, live från Radio City Music Hall, i full HD. Klippet las upp igår och ligger bara tillgängligt i några timmar till, så om jag frågar igen. Har ni lite tid över ikväll? Svar JA!


14 kommentarer14 kommentarer om “WATCH IT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Han är så himla grym! Älskar Re;Stacks och Holocene 🙂 Har du någon favorit av honom? 🙂

  Reply
 • awesome Lisa. Bon Iver is the best!

  kisses from http://paulacapel-rules.blogspot.com.es/

  Px

  Reply
 • åh vad jag är glad att jag fick se det här. är så himla, himla ledsen när jag såg att de ska sluta nu, eller justin vernon ska dra sig tillbaka. gah

  Reply
 • alltså det här förgyllde min kväll av två anledningar: 1. den självklara anledningen – DET ÄR JU BON IVER liksom. 2. jag fick en jättebra anledning i att strunta i att städa läggizen i en och halv timme framöver.

  Reply
 • Konsertens höjdpunkt; Skinny love. ♥♥♥

  Reply
 • så himla fint!

  Reply
 • åååh underbart! tack för tipset! förgyllde mitt matteplugg inför morgondagens prov… 🙂

  Reply
 • I saw in Bilbao, Spain, it was amazing, it was the best front row of a concert.

  Reply
 • ååååååh, älskar boniver!

  Reply
 • Jaaaaaa! Visst var den helt underbar!!! Jag såg den 3 gånger och den var lika fantastisk varje gång! Jag får rysningar av att bara tänka på det! Och han ska ju spela i Köpenhamn den 4:e november, vill vara där då!!

  Kraam!

  Reply
 • Too slow 🙁

  Reply
 • Åh nej! Missade min chans och nu är det för sent 🙁
  Bon Iver = best ever. Var detta ända chansen att se klippet??

  Reply
 • Herlig! 🙂

  Reply
 • Ja gud det me5ste du verkligen! Det finns bland annat Levi’s jeans som man kan klppia av till shorts! Jag har hittat massor , dock inte i min storlek. Lycka till! Kram

  Reply