Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:56 | October 2, 2012

TONES OF BEIGE

Nya, softa solglasögon from Romwe. Får se dem som en lite uppdaterad version av mina tidigare svarta i samma modell som sorgligt nog förfallit totalt. Försökt laga dem på alla möjliga sätt (t.o.m. med mha tejp, inte ens okej haha) men icke. På bilderna får ni även en sneak peak av min nya kappa för den här hösten/vintern från Filippa K. Den är så freaking fin. Puss så länge!

New shades from Romwe, and a sneak peak of my new coat for this autum/winter. It’s freaking beautiful!


53 kommentarer53 kommentarer om “TONES OF BEIGE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här