Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:38 | October 17, 2012

SAVAGE BEAUTY

 


Har sneglat på den här boken under alldeles för lång tid och nu finns den äntligen i min ägo, nämligen modeundret Alexander McQueen’s samlingsbok Savage Beauty. Jag har aldrig varit mycket för böcker (tyvärr bör tilläggas) men den här typen, liksom färska modemagasin kan verkligen få mig att gå bananas. Fatta inspirationen. En sann konstnär, ett geni och rebell – allt på samma gång och en kombination som uppenbarligen kunde skapa magi.

”When you see a woman wearing McQueen, there’s a certain hardness to the clothes that makes her look powerful. It kind of fends people off. You have to have a lot of balls to talk to a woman wearing my clothes.”
– Alexander McQueen

Älskart. Och samma citat jag använde mig av i en tidigare modeartikel jag skrivit (som en del av er kanske minns?) om just herr McQueen – kan läsas här.


20 kommentarer20 kommentarer om “SAVAGE BEAUTY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här