Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:48 | October 23, 2012

CUT-OUTS

Föll precis över den här bilden från i våras, som jag i samma veva insåg att jag aldrig la upp på bloggen! Tog den i samband med en artikel jag skrev med temat “Day & Night”, med den transparenta kjolen i fokus. Och ja, misstänker att ni kan lista ut vilken av de två versionerna som looken ovan tillhör? Bär hur som helst en kjol från Minusey, skor från Weekday, bustier från OneTeaspoon och stelt halsband och armband från Lindex. G’night!


39 kommentarer39 kommentarer om “CUT-OUTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här