Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:12 | November 5, 2012

NEW NAILS // WOLVES PRINT JACKET

[videofyme id=”668827″ width=”750″ height=”480″ class=”aligncenter”]

 

Fångade några sekunder på film idag – före och efter på mina naglar som gjort sitt till nyfixade, fina i eftermiddags. Har fått en hel del frågor ang. detta och jag gör dem på Hudinstitutet med shellac, utan att bygga på. Utöver det får ni även en snabb förhandstitt på mina nya “jacka” från Romwe i videon med coolt print samt snyggaste skärpet från Zara just nu.

 

More to come!


17 kommentarer17 kommentarer om “NEW NAILS // WOLVES PRINT JACKET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här