Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17
/November
22:26

SKINCARE

[videofyme id=”679980″ width=”750″ height=”480″]

 

Bestämde mig för att besvara en frekvent fråga från frågestunden i form av en video här istället, nämligen den som berör hudvård/ansiktsrengöring. I klippet visar jag vilken hudvårdsserie jag kör på för tillfället – Kiehl’s Ultra facial cleanser-, cream och toner (ansiktsvattnet är bara ett prov jag fick när jag köpte fuktkrämen). Har inte använt produkterna speciellt länge ännu men upplever redan att de lämnar huden fantastiskt mjuk och återfuktar min hy precis lagom mycket, då den annars kan kännas lite torr vissa partier under den här tiden av året. Längesen jag kände mig så här nöjd, på så kort tid dessutom. Bra skit helt enkelt!

Har ni någon favorit i badrumsskåpet när det gäller hudvårdsprodukter? 


14 kommentarer14 kommentarer om “SKINCARE”

  Mina favoriter är sasco aloe vera gel och kokosnötsolja. Helt utan mineraloljor och annat som är totalt onödigt och bara täpper igen men som tyvärr finns i dom allra flesta skönhetsprodukter(schampo, balsam, hudkräm…)

  Reply

  finaste naglarna jag någonsin sett, omg 😮

  Reply

  Lisa! åker du fortfarande longboard?
  tänkte önska mig en i julklapp, och skulle verkligen behöva lite hjälp.
  Vilken längd rekommenderar du? vilka hjul (hårdhet, storlek), truckar, kullager etc? är helt lost!
  tack för en G R Y M blogg, och ifall du skulle orka ta dig tid att hjälpa mig.

  pussen

  Reply

  Vad duktig du är på att göra videos! Det får dig att sticka ut!

  Reply

  Kan du inte berätta hur då fått så fina naglar? Tips och så? Väldigt fin färg också!

  Reply

  Ja, undrar samma sak. Professionellt gjort. Vilket program använde du? Tipsa gärna 🙂

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.