Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

26
/November
21:10

STOCKHOLM CITY HALL


Me by the best Rami Hanna

Jag är på hemmaplan i Malmö igen efter en grym helg i Stockholm. Har besökt Attitude-Sthlm mässan tillsammans med Felicia och i lördags var vi bjudna till deras tillställning i Blå Hallen på Stadshuset! Trerätters middag och couture-visningar signerade Lars Wallin, Ida Sjöstedt & Julien Fournié bjöds det på. Fantastisk kväll! Smet upp till spegelsalen med bästa Rami också som knäppte lite bilder på mig – iklädd skor från Jeffrey Campbell och favoritklänningen från Ida Sjöstedt för kvällen.

Mer bilder från kvällen på Stadshuset samt Attitude-mässan kommer! Har nog en ny video på g från detta också…


49 kommentarer49 kommentarer om “STOCKHOLM CITY HALL”

  Fantastiskt fina du! Herregud vad snygg du är människa (as I told you so many times before). Puss!

  Reply

  Gud vad snygg du är! 🙂 Och vilken häftig ring! Var är den ifrån? 🙂

  Reply

  Åh så fin du är! Finns det någon hemsida eller något som man kan köpa Ida Sjöstedts klänningar? De är magiska!

  Reply

  Oh vilken superide´att bli fotograferad i denna miljö. Inte precis var dag chans finns . Jättefint!!!

  Reply

  Høres ut som du har hatt en fin helg! Du ser helt stunning ut i det antrekket 🙂

  Reply

  okej just nu är jag glad att jag inte klippte av mitt hår 😀 Så fin du är!

  Reply

  Vilka magiska bilder! Och dösnygg klänning. Är den köpt nyligen och vart? Kram

  Reply

  klickade mig in på din blogg lite spontant för första gången och måste säga att guud vad du är vacker!!
  ha det så bra!

  Reply

  Everything looks gorgeous in the pictures! Especially you and the dress 🙂

  Reply

  Väger du 50 kg?? Det låter inte klokt och i så fall inget bra föredöme för yngre tjejer…

  Reply

  Tala gärna om för mig HUR min naturliga vikt (vilken jag för övrigt inte har exakt koll på själv) hör ihop med huruvida jag är ett gott föredöme eller ej? Jag är smal i mig själv och inte jättelång, styrketränar flitigt och äter bra men precis hur mycket och när jag vill. Var någonstans ligger felet anser du?

  Reply

  Du är så grymt fin lisa!!
  kika gärna in i min nya blogg – xoxolinnea.devote.se

  Reply

  You are amazing Lisa, I have these shoes too! Love your ouftit.

  Reply

  Jätte snygg Lisa! LOVE YAH! <3 varifrån är ringen? jätte fin lika fin som du! <3 :* 😉 🙂

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.