Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:01 | December 5, 2012

ATTITUDE @ STADSHUSET

Trerätters och gott vin kickade igång lördagskvällen

Favoriten Ida Sjöstedt invigde podiet med sina fantastiska kreationer

Dör.så.fint.
Fina Andreas & Jennifer framförde en låt tillsammans under kvällen

 

Följt av en härlig haute-couture visning av Lars Wallin

Avrundade gjorde franska Julien Fornié som bjöd på en magisk show!

 Jag och min fina i ett regn av konfetti. Bild lånad av Andreas

Sitter i skrivandes stund vid min hp envy och faktum är att det är den enda PC-datorn jag kommit helt överens med på länge. Funkar fint! Hur som helst är bilderna tagna under Attitude-festen som hölls på Stadshuset i Stockholm häromveckan. Hade verkligen en grym kväll! Filmade även en del så jag har en video till er på g här också, sounds good? Puss så länge


15 kommentarer15 kommentarer om “ATTITUDE @ STADSHUSET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här