Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:09 | December 16, 2012

BANG BANG

 

 Photographer: Johannes Helje Styling: Li Svärd Model: Me 

Två bilder från modereportaget med mig i senaste numret av VeckoRevyn!

Har haft så sanslöst mycket att göra på sistone, sista året på gymnasiet har inte lämnat en stressfri om man säger så. Ska därför bli så jäkla skönt med lite ledighet snart åt att bl.a. passa på att ägna mer tid här. För övrigt har jag bokat uppkörning så det börjar bli läge att ta tag i körteorin på allvar nu också, så frågan är kanske hur mycket ledigt det lär bli egentligen? Men men, kul att ha mycket att göra samtidigt. Blir bara uttråkad annars. Nu tänkte jag göra i ordning en ny outfitvideo till er! Puss så länge


41 kommentarer41 kommentarer om “BANG BANG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här