Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

25
/December
02:07

MERRY XMAS

Hoppas att ni alla haft en underbar julafton tillsammans med era nära! Har ni fått något kul? Blev firande uppe i Blekinge idag för min del – i morgon drar vi hem till Malmö igen för ännu mer firande. Vi hörs, puss.

Hope you all have had a lovely Christmas! Lots of love


29 kommentarer29 kommentarer om “MERRY XMAS”

  Jag bor i Blekinge, hihi, firade dock i Stockholm. Hoppas du hade det mysigt. God jul! <3

  Reply

  wow va fin bild. magisk fin, hoppas du hade en toppen julafton o få en fin fortsättning

  Reply

  merry xmas ! joyeux noel in french 🙂

  Reply

  Håper du også har hatt en fin julaften, Lisa! 🙂

  Reply

  hej, vad heter fonten du använt att skriva merry xmas med? sett att du använt den i flera inlägg.. (har gjort allt jag kunnat för att hitta den på egen hand, då jag antar att du inte har tid att svara på såna här frågor.) men vore jättetacksam för ett svar då jag har min första tatuering på g och tycker detta typsnitt skulle vara perfekt för att pryda min handled! tack för en bra blogg och för att du är en bra inspirationskälla!

  Reply

  Tack för fina ord!! Fonten jag använt heter “Mathilde”. Lycka till med tatueringen 🙂

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.