Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:21 | December 27, 2012

PIECES FOR WINTER


Mössa, Gina Tricot. Jacket, Filippa K. Gloves, Lundbergs. Necklace, Zara.

I vinter värmer den här megamjuka mössan från Gina Tricot mitt huvud och mina nya skinnhandskar händerna. Kan ju inte riktigt påstå att de sistnämnda är speciellt funktionella dock. Men fortfarande snygga, ju. Har ni haft en skön jul för övrigt? Ledigheten är SÅ på sin plats nu och jag ska bl.a. passa på att satsa på att plugga körteori innan jag har min uppkörning snart! So long


26 kommentarer26 kommentarer om “PIECES FOR WINTER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här