Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:20 | December 29, 2012

PHILLIP LIM PRE-FALL 2013

 

ph: Vogue.com

Är helt såld på Phillip Lim’s pre fall kollektion för 2013! Lager på lager-känslan, sweatshirtsen, jackorna och skinnbootsen är nästan lite för bra. För att nämna något bara. Ta en titt på resten av kollektionen här, looken på de 3 här ovan vill jag sno rakt av.


20 kommentarer20 kommentarer om “PHILLIP LIM PRE-FALL 2013”

  Älskar höstmode! tyckte det verkligen är de finaste kläderna och underbaraste färgerna. Åh!

  Reply

  I love the two last look. They look great. I’m definitely going to pull out similar outfit.
  Thanks for sharing Lisa.

  Kiss Andie 😉

  Reply

  hittade precis in till din blogg och jag älskar den! du är så vacker och jag älskar din stil! bara undrade om du kunde skriva på några bilder vart du köper dina kläder från bilden?? skulle vara perfekt!

  Reply

  är helt såld på den här kollektionen. underbar!

  Reply

  Så snyggt och samtidigt så bekvämt och avslappnat. Älskar looken på dom två som är ytterst 🙂

  Reply

  You’re amazing Lisa… You’re like an idol to me, thank you for doing this blog;) Happy new year!;)

  Reply

  Hej skulle behöva din hjälp! Du som har koll på mode… Köpte nyss en ny (rätt dyr) vinterjacka som var typ militärgrön, rätt stor och slapp modell med päls på huvan. Frågan är om du tror jag kommer kunna använda den nästa år utan att den blir “ute”. Smartare att byta den till en likadan svart? Vad tror du?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här