Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:43 | January 16, 2013

L’IMPÉRATRICE


D&G’s nr 3, L’impératrice
 har återigen blivit min trogna följeslagare på parfymfronten. Den var min stora favorit för något år sedan och när jag kom i kontakt med den nu igen insåg jag direkt varför (samtidigt som det gjorde mig lite nostalgisk). Luktar SÅ gott. Bra grejer. Har ni någon personlig favorit i parfymdjungeln?

D&G’s nr 3, L’impératrice – my all time favorite fragrance. Do you have one?


38 kommentarer38 kommentarer om “L’IMPÉRATRICE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • I love having a new fragrance!

  check out my fashion blog!

  http://lavieenliz.com

  Reply
 • Herlig! Jeg har mange favoritt parfymer 🙂

  Reply
 • Jag har Calvin Klein – one, den funkar alltid!

  Reply
 • Jag gillar Yves Rochers parfymer 😛

  Reply
 • Kör också på den faktiskt, helt underbar!

  Reply
 • I like that D&G too. Nice day.

  http://www.fashiondenis.com/

  Reply
 • den e så himla god !

  Reply
 • miss dior <3

  Reply
 • Allt som luktar vanilj! 🙂

  Reply
 • Har faktiskt exakt samma favoritparfym! Sååå ljuvlig!

  Reply
 • Love the smell!
  http://shradhaloves.blogspot.co.uk/
  S xx

  Reply
 • Min mamma har den, ska sno den någon gång! ^^
  Jag har DKNY be delicious ehm någonting… äsh den gröna äppelparfymen, som favorit! 😉

  Reply
 • Vart kan man köpa ett sånt skelett med horn? 🙂 Har letat överallt efter ett sånt, sjukt snyggt!

  Reply
 • Prada infusion d’iris och Marc Jacobs Lola!!

  Reply
 • Har också l’impératrice! Den bästa doften på denna planet typ!
  Annars så fastnade jag för en doft av Narciso Rodriguez som jag fick i ett sådant här testexemplar när jag var i Paris… Har dock inte kunnat hitta den parfymen i Sverige?! Har letat men har inte hittat någon här hemma som luktar likadant. Och dum som jag var slarvade jag bort förpackningen så jag vet inte vad just den sorten hette… I alla fall så påminde den doften lite om lïmpératrice, ganska blommig och mjukt rosa, väldigt fräsch. Hur nu en doft kan lukta rosa haha?

  Om det är någon som vet vad den parfymen från Narciso Rodriguez heter så SKRIV! Hade varit awesome 🙂

  Reply
 • Kan kanske vara den som heter “for her” som någon annan nämnde här också? Har för mig att jag luktat på den tidigare också och håller med om att den påminde lite om l’impératrice och luktade lite “rosa” haha 😉 Kram!

  Reply
 • It’s my perfume also, since it’s launch. Absolutely love it!

  Reply
 • Narciso Rodriguez for her, alla dagar i veckan!

  Reply
 • calvin klein sheer beauty muuums

  Reply
 • Can can av Paris Hilton älskar jag. Lagom fruktig och lagom söt.

  Reply
 • Mine is Baby Rose Jeans by Versace simply because its the first perfume I ever had (same as Lady Gaga!)

  ravenmaidenmaven.blogspot.com

  Reply
 • L’Imperatrice är min go to vår/festparfym, luktar fräscht, lekfullt och… Kul, faktiskt.
  Däremot är den inte min favorit bland min lilla samling – Prada Candy tar den platsen.

  Reply
 • The smell is so good! Good choice!
  Sandra

  http://lestylonoir.wordpress.com

  Reply
 • Den där parfymen har jag också i min ägodel. Älskar den! men tyvärr så håller den inte alls länge på huden, utan försvinner sakta efter redan två timmar vilket är ett stort minus. Vet att många som använder den har samma problem. Så jag använder den mer som en bodysplash på sommaren vilket fungerar bra när man vill ha en lätt doft!

  Reply
 • Den här doftar helt fantastiskt! Ska skaffa mig den med!

  http://www.byvalerie.devote.se

  Reply
 • I had this perfume I love its fragrance!! :). http://danadimitras.blogspot.it/

  Reply
 • Gucci by gucci och SPECIELLT night är mina följeslagare i vått och torrt!

  Reply
 • Jag har den jag med! Fantastisk.

  Reply
 • TOVE:
  Narciso Rodriguez for Her EDP finns på Parfym.se och på nordicfeel.

  http://www.parfym.se/Product.aspx?ProductID=2054
  http://www.nordicfeel.se/kategori/varumarken-for-henne/n/narciso-rodriguez/narciso-rodriguez-narciso-rodriguez-for-her-4787

  Reply
 • Definitivt Flowerbomb av Viktor Rolf. En helt otroligt fräsch, blommig och vårig doft som inte alls blir för tung eller instängd. 5/5

  Reply
 • Åh, den luktar hur gott som helst! Den, gucci flora (den rosa) och voluspa home & body mist är mina favoriter! Så om du vill variera dig rekommenderar jag absolut dem! 🙂

  Reply
 • Har Dolce & Gabbana La Lune, himmelsk! Tröttnat lite på Clean Cotton T-Shirt samt Marc Jacobs Daisy.

  Reply
 • Cleans Shower fresh har jag otroligt svårt att sluta använda. Kan känna att allt annat blir för mycket på mig. Tycker dock att Pradas Candy luktar gudomligt men skulle aldrig kunna använda den själv. Tror det har något att göra med att jag tränar väldigt mycket och dör lite av tanken på någon söt vaniljparfym tillsammans med svettlukt, bläää! Haha knasiga saker man kan få för sig:)

  Reply
 • inte nog med att den luktar sjukt gott, den är så snygg också tycker jag!

  Reply
 • L’impératrice är min absoluta favoritdoft också! Doftar helt fantastiskt gott, tröttnar aldrig på den.

  Reply
 • Japanese cherryblossom av the body shop har en svag, blommig och fräsch doft som doftar magiskt, inte för mycket liksom. Tyvärr har jag inte den men ska köpa! Annars gillar jag min Daisy av Marc jacobs som jag haft några år!

  Jag är mer för söta och fräscha dofter som doftar vår och sommar!

  Reply
 • den parfymen du precis skrev om, escada och så finns det en från gucci som luktar underbart 🙂 tycker även om pure seduction från victoria secret.

  Reply
 • Tiusen tack för tipsen, den luktar som en dröm och blir bara bättre efter att den sjunkit in. Och tack för att du alltid inspirerar med din kreativitet och skönhet (det kanske du iofs delvis får tacka dina föräldrar för dock haha).

  Reply