Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:27 | February 19, 2013

HIPPIE PANTS ON


 

Pants, jacket and boots, Zara. Sweater, Romwe. Bag, Topshop.

Lägesrapporten de senaste dygnen kan sammanfattas med att jag legat och spytt och sen sovit enorma mängder. Rätt oskönt. Men har blivit väl omhändertagen och nu är jag människa igen! Så här såg jag hur som helst ut för några dar sedan, i nyfunna byxor på rean med härliga hippie-vibbar. Även väskan är ny och vår kattunge här hemma identifierar uppenbarligen sig med den (den håriga ytan på väskan påminner om henne själv…) så jag får gömma undan den eftersom att hon tar chansen att slicka den “ren” annars. Helt normalt ja, haha.


53 kommentarer53 kommentarer om “HIPPIE PANTS ON”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här