Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:03 | February 21, 2013

FOTORESA/ROADTRIP I USA

Tänkte berätta för er om en smått fantastisk grej som jag har på gång. Nu i sommar ska jag nämligen åka med till Kalifornien på en fotoresa/roadtrip tillsammans med bl.a. grymmaste Emma Svensson som fotar för bl.a. ELLE! Under 12 dagar i USA kommer vi att ta oss runt på ett flertal häftiga platser såsom Los Angeles, Las Vegas, Grand Canyon, Yosemite National Park och San Fransisco vilket blir en tveklöst magisk upplevelse i sig – samtidigt som fokus ligger på att utveckla sitt fotograferande!

Den här resan kan ni som är mellan 16-21 år även anmäla sig till att följa med på & all nödvändig information om resan och mer exakt vad som kommer att hända hittar ni HÄR (skynda er att kolla in detta då det bara finns ett fåtal platser kvar!).

Och så kan jag ju säga så här – förvänta er inte annat än magiska bilder här i bloggen i juli! LÄNG-TAR.


34 kommentarer34 kommentarer om “FOTORESA/ROADTRIP I USA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här