Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:23 | February 28, 2013

AVIATOR

Fake fur, H&M (old one). Skirt, Minusey. Boots, Zara. Bag and top, Topshop. Sunglasses, Ray Ban.

SÅ skönt med solsken två dagar i rad nu! Love it. Svårt att återge färgen på mitt hår här men andra bilden ger det någorlunda rättvisa för hur det ser ut nu. Var nämligen hos frisören igår och la i lite varma mörkare slingor (främst uppe på hjässan) och även några ljusare. Lite mer skiftningar helt enkelt, med mina naturligt solblekta toppar bevarade för att inte slita för mycket på håret. Nu blir det ett hårt pass på gymmet! Puss på er


34 kommentarer34 kommentarer om “AVIATOR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här