Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:28 | March 2, 2013

INSTAWEEK

1. Nyinförskaffade bebisar som numera får hänga med mig till gymmet, från bästa Nike. 2. Skönaste fuskpälsen these days, en oldie från H&M. 3. Min frukost imorse. Bästa målet på dagen när man kan sitta ner i lugn och ro. Vem håller med mig? 4. Ett frisörbesök. 5. Min fina vän Ellen öppnade tillsammans med sin mamma deras nya inredningsbutik/showroom idag på Davidhallsgatan 8 i Malmö. SÅ stolt! 6. Jag under ett gympass med Karna nu i veckan. 7. Syndade lite igår på Filippa K, efter att ha klämt på den ett antal gånger. Ska visa er sen! Töntigt snygg. 8. Bild från när jag stylade en underklädesplåtning häromveckan!

Följ mig via instagram på @lisaolssonblog


28 kommentarer28 kommentarer om “INSTAWEEK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här