Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:38 | March 26, 2013

WHITE FOR SPRING

 

 

 

 

Byxor, skinnjacka och boots, Zara. Tröja & halsband, H&M. Skärp, Zara.

Tvingade på mig själv vitt för att öka vårkänslorna (ignorerar det lilla av snön som ligger kvar på marken). Igår var jag uppe i Stockholm för dagen för möte och idag har det varit soffläge hela morgonen. Tänkte hinna göra lite ärenden och utnyttja solen där ute också.

Pants, jacket, boots and belt from Zara. Sweater and necklace from H&M. Forced myself to put on some white to get a bit more spring feeling. 


19 kommentarer19 kommentarer om “WHITE FOR SPRING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här