Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

27
/March
15:57

BATTLE SCARS

Två bilder från min plåtning tillsammans med Emelie Ohlsson. 🙂 U like?

Alltså det går inte ens att beskriva kylan när dessa bilder togs. Detta är bland de sista bilderna vi tog och jag hade stått halvnaken någon minut innan och bytt om i den iskalla vinden dessutom. Men såklart värt det när man får fina bilder! Klänning jag bär på bilderna är för övrigt så löjligt snygg och jag börjar bli riktigt ivrig att få läge att använda den. Ska visa er bilder senare. Annars så har jag precis avklarat ett skönt pass på gymmet och nu tänkte jag ägna några timmar åt mitt projektarbete, innan jag ska iväg på ett möte ikväll. Puss!


24 kommentarer24 kommentarer om “BATTLE SCARS”

    Jätte fina bilder! Hoppas det var värt kylan 🙂 Besök gärna missgreta.se vi har ett stort utbud utav märkeskläder! Ha en fin dag 🙂

    Reply

    Jag har väntat en halv evighet på mer om klänningen nu! Haha, så nyfiken så!

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.