Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:57 | March 27, 2013

BATTLE SCARS

Två bilder från min plåtning tillsammans med Emelie Ohlsson. 🙂 U like?

Alltså det går inte ens att beskriva kylan när dessa bilder togs. Detta är bland de sista bilderna vi tog och jag hade stått halvnaken någon minut innan och bytt om i den iskalla vinden dessutom. Men såklart värt det när man får fina bilder! Klänning jag bär på bilderna är för övrigt så löjligt snygg och jag börjar bli riktigt ivrig att få läge att använda den. Ska visa er bilder senare. Annars så har jag precis avklarat ett skönt pass på gymmet och nu tänkte jag ägna några timmar åt mitt projektarbete, innan jag ska iväg på ett möte ikväll. Puss!


24 kommentarer24 kommentarer om “BATTLE SCARS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här