Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:10 | May 22, 2013

COUNTDOWN//SNEAK PEEK

Har fått hur många kommentarer och mail som helst med frågan vad jag planerar att bära under studenten – här har ni nu äntligen en liten tjuvtitt på klänningen! En åtsittande modell med mönster i tyget (lite Missoni-feeling?) och cut-outs i sidorna. Älskart. Den 4 juni smäller det för min del men innan dess är det bland annat dags för studentbal, där jag tänkt bära denna röda skönhet från By Malina/Kotyr.se. Om ni uppger koden Lisaplace13 i kassan så får ni 20% på deras sortimentet månaden ut så passa på! SÅ taggad nu!!

Studentklänningen kommer från Revolve clothing, armband från Sophie by Sophie/Nelly, fingertoppsringar från Fashionell och pumps från Nelly.


7 kommentarer7 kommentarer om “COUNTDOWN//SNEAK PEEK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här