Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:08 | June 6, 2013

BEST FEELING

student1

I tisdags var det ÄNTLIGEN min tur att ta studenten och dagen blev verkligen den bästa någonsin! SÅN total jäkla lycka alltså. Nu ligger jag back på många timmars sömn och hade behövt byta ut mina stämband för min nuvarande hesa röst – men jag har en ny, fräsch blogg här och därför vill jag även passa på att säga välkomna hit och hoppas att ni fortsätter att följa mig! Mer bilder från studenten bl.a. kommer – nu kör vi! Love


12 kommentarer12 kommentarer om “BEST FEELING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här