Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:06 | June 8, 2013

MEOW

IMG_3903IMG_3892IMG_3924

Foto: Rami Hanna

T-shirt, Notme. Blazer, Frontrow Living. Shoes, Zara. Shorts, Acne. Ring, Topshop. Sunglasses, Ray Ban.

Hoppas att ni börjar hitta rätt till mitt nya blogghem så smått! Bloggen är nu ompekad och nu återstår några sista bitar som ska falla på plats – bland annat alla ni som följer mig via Bloglovin (ni når snart 40 000-sträcket!!). Kan meddela att det är på gång och inom något dygn så styrs ni hit istället! Bjuder på lite outfitbilder så länge från några veckor tillbaka. Ha en skön kväll nu! Puss


18 kommentarer18 kommentarer om “MEOW”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här