Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:34 | June 15, 2013

SUIT UP

suitupJag har verkligen fått dille på kostymer på sistone och är på jakt efter en som kan följa med mig under sommarens festligheter kombinerat med en slapp T-shirt. Den vänstra i blått kommer från Marlene Birger och uppfyller alla snygghets-kriterier. Bara måste försöka få tag i den! Byxorna har jag hittat men kavajen är desto svårare. Någon av er som vet (lär behöva minsta storleken)? Den andra i en rosa fin färg kommer från Zara och ska finnas i butik just nu. Puss!


11 kommentarer11 kommentarer om “SUIT UP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här