Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:27 | June 18, 2013

5 BEAUTY FAVES

beautyf copyHeat protection, moisturizer & perfume, Bangerhead. Lipgloss & eyeshadow, Åhléns City.

5 favoriter i mitt badrumsskåp just nu! Det är första gången jag testar värmeskyddet från Kéraste och den är verkligen grym, samtidigt som den luktar väldigt friskt och gott. Läppglanset från Isa Dora har likaså blivit en favorit och har en fin nudefärgad ton. Skuggan från Make up Store är egentligen en ögonskugga, men själv använder jag den främst som en shading skugga till bl.a. kindbenen. Clarins Beauty Flash Balm har varit min trogna följeslagare länge (fungerar även bra som primer) och likaså D&G’s L’impératrice. Lär inte släppa dem i första taget. Har ni någon egen favorit bland havet av produkter där ute?


12 kommentarer12 kommentarer om “5 BEAUTY FAVES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här