Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:02 | June 22, 2013

SWEDISH MIDSUMMER

midsummerHoppas att ni alla hade en underbar midsommar igår! För min del blev det brännboll på blodigt allvar med vänner under dagen som fortsatte med sång, mat och kransar under kvällen och allt annat som hör till på midsommar. Hur firade ni? På mig hade jag en ny klänning från River Island som ni ser här ovan, hann tyvärr inte ta någon helkroppsbild. Snyggt snitt med lite 60-talsfeeling men med kedjor i halsen som bryter av. Jag gillart. Idag har det varit 100% soffläge. Puss!


9 kommentarer9 kommentarer om “SWEDISH MIDSUMMER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här