Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:39 | June 26, 2013

GRAFFITI WALLS

grafitti1grafitti3 grafitti4grafitti6grafitti5Top, FEMME/Spirit Stores. Shoes, Zara. Shorts, Nelly. Watch, Marc Jacobs. Sunglasses, Fashionell. Bracelet, Calvin Klein.

Så här såg jag ut häromdagen! Lite marina ränder och mönstermix. Annars då? Jag börjar ladda upp inför lördag då jag äntligen drar till USA för tolv dagars roadtrip genom Kalifornien som jag berättat om här tidigare. Semester med fullt fokus på foto och lite jobb på samma gång. Kommer bli SÅ fett!! Och givetvis får ni hänga med på resan via bloggen här också.


26 kommentarer26 kommentarer om “GRAFFITI WALLS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här