Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

30
/June
16:01

MOMENT

IMG_4685 - FABIANWESTER.com IMG_4681 - FABIANWESTER.comFoto: Fabian Wester

Just nu befinner jag mig på Heathrow i London och väntar på vårt flyg som ska ta oss till Los Angeles. Jag lär vara rätt seg i huvudet efter den långa flighten sen, så därför bjuder jag på två lyckliga ögonblick fångat på bild från när jag tog studenten så länge. Nästa uppdatering blir alltså från LA – lite varmare, lite fetare miljöer, lite bättre! Love


18 kommentarer18 kommentarer om “MOMENT”

  Jättefina bilder, du ser verkligen lycklig ut. Som man ska vara! 😀

  Reply

  HALLÅ! 🙂

  Kika gärna in på min blogg, jag har lagt upp en ny video där jag sjunger en låt av Katy Perry!

  Gillar ni inte låtarna, nej men då har ni ju en bra blogg framför er iaf ! 🙂
  Lämna gärna spår efter er så jag kan kolla in hos er,

  Ses! 🙂

  Reply

  Vad valde du för du för linje på gymnasiet? Varför just den?
  Skulle vara tacksam för svar eftersom jag ska välja i höst och har verkligen INGEN aning om vad jag vill syssla med.
  Tack på förhand! 😀

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.