Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:01 | June 30, 2013

MOMENT

IMG_4685 - FABIANWESTER.com IMG_4681 - FABIANWESTER.comFoto: Fabian Wester

Just nu befinner jag mig på Heathrow i London och väntar på vårt flyg som ska ta oss till Los Angeles. Jag lär vara rätt seg i huvudet efter den långa flighten sen, så därför bjuder jag på två lyckliga ögonblick fångat på bild från när jag tog studenten så länge. Nästa uppdatering blir alltså från LA – lite varmare, lite fetare miljöer, lite bättre! Love


18 kommentarer18 kommentarer om “MOMENT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här