Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:22 | July 4, 2013

JOSHUA TREE

USA Roadtrip 2 -1USA Roadtrip 2 -1USA Roadtrip 2 -1 USA Roadtrip 2 -1

USA Roadtrip 2 -1USA Roadtrip 2 -1Foto: Emma Svensson

Ett av våra stopp här i USA under roadtripen var Joshua Tree National Park – ett helt MAGISKT ställe verkligen. Man blev mer eller mindre stum av att vara där. Älskar dessa ökenmiljöer och bergiga vyer. Just nu befinner vi oss i en liten stad utanför Grand Canyon, har precis vaknat här (9 timmars tidsskillnad) och idag bär det av vidare mot Las Vegas! Det är ju 4 juli och USA:s nationaldag idag så det blir kul att se hur man firar i Vegas. På bilderna här har jag på mig en kjol från Topshop, boots från Selected Femme och en topp köpt i LA. Hörs snart! Puss!


32 kommentarer32 kommentarer om “JOSHUA TREE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här