Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

00:26 | July 6, 2013

VEGAS BABY

lasvegas2 lasvegas1bw lasvegas3lasvegas5Igår anlände vi till Las Vegas! Första intrycket? Extreeem hetta. 47 grader slog emot en som en vägg när vi kom fram igår, så det är nära omöjligt att vistas utomhus utan att bli svimfärdig. Hur som helst är det grymt kul att få uppleva Vegas i verkligheten och hur mycket man än försöker är det svårt att låta alla häftiga intryck sjunka in. Ikväll ska vi ta oss an en grym buffé här innan vi laddar om för Mammoth Lakes i morgon! Och ja, rubriken var obligatorisk.;)


9 kommentarer9 kommentarer om “VEGAS BABY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här