Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

28
/July
14:44

DOWN TO EARTH

sneakers

Shoes, HERE.

Jag tenderar många gånger att enbart investera i klackar när det kommer till skogarderoben, men på sistone har jag varit sugen på ett mer jordnära par. Istället för att vela fram och tillbaka mellan olika märken och modeller klickade jag precis hem det lila paret till höger här från New Balance som jag föll för direkt. Det är ju trots allt ändå då det ofta blir som bäst. Hur feta som helst enligt mig! Ni hittar dem och många andra här.


13 kommentarer13 kommentarer om “DOWN TO EARTH”

    Din stil är så sjukt klockren! Det finns inte en enda gång som jag inte har klickat mig in här och absolut dött av hur snygga outfits du har! Du är så grym!

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.