Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:44 | July 28, 2013

DOWN TO EARTH

sneakers

Shoes, HERE.

Jag tenderar många gånger att enbart investera i klackar när det kommer till skogarderoben, men på sistone har jag varit sugen på ett mer jordnära par. Istället för att vela fram och tillbaka mellan olika märken och modeller klickade jag precis hem det lila paret till höger här från New Balance som jag föll för direkt. Det är ju trots allt ändå då det ofta blir som bäst. Hur feta som helst enligt mig! Ni hittar dem och många andra här.


13 kommentarer



13 kommentarer om “DOWN TO EARTH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här