Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:46 | July 31, 2013

ON TOP OF THE WORLD

lisa11-850lisa33-850lisa22-850 lisa55-850Photos by Maja Jakobsson

Dessa bilder är tagna när vi tog chansen att ta oss upp på Mammoth Mountains under vår USA-roadtrip. Med en lift togs man upp på omkring hela 4000 meters höjd, riktigt coolt! Klädd i shorts och snö på marken kan tilläggas också, men jag har ju alltid gillat kontraster. På bilderna bär jag boots från Nelly/Selected Femme, shorts från Acne, tröja från Femme/Spirit Stores, skinnjacka från Zara och solglasögon från Fashionelle. 


27 kommentarer27 kommentarer om “ON TOP OF THE WORLD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här