Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:35 | August 27, 2013

MBFW // DAY 1

HalvkroppIMG_9569-2IMG_9576 IMG_9587

Photos: Rami Hanna

Så här såg jag ut igår under första dagen av MBFW! Springer på visningar som en galning och så mycket jag hinner med. Fullspäckat med härligt. Kan ju nämna att jag har packat min väska enligt en något mer höstanpassad temperatur men istället möttes man av ett Stockholm som bjuder på sensommarvärme. Men varför klaga? Strax väntar Ida Sjöstedt’s visning – alltid lika spännande. Hörs snart! Puss

Jacket and boots, Zara. Dress, Stylestalker. Bag, Frontrow. Watch, Larsson & Jennings

Translation: Here’s my look during day one of MBFW here in Stockholm! Intensive days, but so much fun. And Stockholm delivers nice late summer heat (doesn’t really fit to what’s in my suitcase though, haha). Talk soon! Love


36 kommentarer36 kommentarer om “MBFW // DAY 1”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här