Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

27
/August
13:35

MBFW // DAY 1

HalvkroppIMG_9569-2IMG_9576 IMG_9587

Photos: Rami Hanna

Så här såg jag ut igår under första dagen av MBFW! Springer på visningar som en galning och så mycket jag hinner med. Fullspäckat med härligt. Kan ju nämna att jag har packat min väska enligt en något mer höstanpassad temperatur men istället möttes man av ett Stockholm som bjuder på sensommarvärme. Men varför klaga? Strax väntar Ida Sjöstedt’s visning – alltid lika spännande. Hörs snart! Puss

Jacket and boots, Zara. Dress, Stylestalker. Bag, Frontrow. Watch, Larsson & Jennings

Translation: Here’s my look during day one of MBFW here in Stockholm! Intensive days, but so much fun. And Stockholm delivers nice late summer heat (doesn’t really fit to what’s in my suitcase though, haha). Talk soon! Love


36 kommentarer36 kommentarer om “MBFW // DAY 1”

    The dress looks amazing on you! Stylestalker’s dresses are always gorgeous.

    Reply

    Jaa… det e ju sommar, så inte så konstigt. (augusti = sommar) mkt fin outfit, kramar

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.