Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:09 | August 29, 2013

BILDBOMB

snfrmbrm9ida3ida4

Liksom varje gång när det drar ihop sig till Ida Sjöstedt’s visning under modeveckan är förväntningarna höga och nyfikenheten stor bland alla. SS14-kollektionen som Ida kallar Dream Girls part two är i samma känsla som för exakt ett år sedan, med sagolika klänningar, handbroderade blommor, skir spets och fuskpäls. Himmelskt!

rm6Andreas och en puss till kameran från mig i bakgrunden. Bild lånad av Kenza

rm1rm8I onsdags spenderade jag en härlig lunch tillsammans med ett gäng bloggare och teamet på STYLIGHT. Väldigt trevligt! Fina Josefin på bilden

rm33Angelica, jag & Victoria under lunchen

rm5Whyreds visning var en annan favorit under tisdagens fullspäckade schema. Transparenta och böljande tyger varvat med hårdare material som skinn, raka kappor och kostymer. Och ja, kostymer får jag ju inte riktigt nog av.rm22Nu är modeveckan i Stockholm över för den här gången och jag är återigen tillbaka på hemmaplan i Malmö. Intensiva, stressiga dagar med för lite sömn – men samtidigt så kul och inspirerande på samma gång. Min förkylning vill dock fortfarande (!) inte ge med sig efter flera veckors tid nu, så dela mer än gärna med er om ni ligger inne med något mirakeltips. Vila kanske är det enda rätta annars? Nu laddar jag om inför hösten och en ny månad, i september är det mycket på G. Fler bilder och outfits dyker även upp här senare!

Translation: Some more snapshots during the mbfw in Stockholm, which is now over after three intensive days with lack of sleep – but still inspiring and SO much fun. Now I’m recovering for the autumn and a new, exciting month. More photos and outfits are waiting too, asap!


13 kommentarer13 kommentarer om “BILDBOMB”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här