Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

29
/August
18:09

BILDBOMB

snfrmbrm9ida3ida4

Liksom varje gång när det drar ihop sig till Ida Sjöstedt’s visning under modeveckan är förväntningarna höga och nyfikenheten stor bland alla. SS14-kollektionen som Ida kallar Dream Girls part two är i samma känsla som för exakt ett år sedan, med sagolika klänningar, handbroderade blommor, skir spets och fuskpäls. Himmelskt!

rm6Andreas och en puss till kameran från mig i bakgrunden. Bild lånad av Kenza

rm1rm8I onsdags spenderade jag en härlig lunch tillsammans med ett gäng bloggare och teamet på STYLIGHT. Väldigt trevligt! Fina Josefin på bilden

rm33Angelica, jag & Victoria under lunchen

rm5Whyreds visning var en annan favorit under tisdagens fullspäckade schema. Transparenta och böljande tyger varvat med hårdare material som skinn, raka kappor och kostymer. Och ja, kostymer får jag ju inte riktigt nog av.rm22Nu är modeveckan i Stockholm över för den här gången och jag är återigen tillbaka på hemmaplan i Malmö. Intensiva, stressiga dagar med för lite sömn – men samtidigt så kul och inspirerande på samma gång. Min förkylning vill dock fortfarande (!) inte ge med sig efter flera veckors tid nu, så dela mer än gärna med er om ni ligger inne med något mirakeltips. Vila kanske är det enda rätta annars? Nu laddar jag om inför hösten och en ny månad, i september är det mycket på G. Fler bilder och outfits dyker även upp här senare!

Translation: Some more snapshots during the mbfw in Stockholm, which is now over after three intensive days with lack of sleep – but still inspiring and SO much fun. Now I’m recovering for the autumn and a new, exciting month. More photos and outfits are waiting too, asap!


13 kommentarer13 kommentarer om “BILDBOMB”

  Älskar dina bilder och kul med mer vardags inlägg!
  Ett tips är att vila, drick mycket vatten, te med honung/citron & ingefära. Äckligt men magiskt! Undvik stress ;D

  Reply

  Älskar klänningarna från Ida Sjöstedt, så himla vackra!

  Reply

  underbara bilder, as usual. Önskar innerligt att jag varit där

  Reply

  Så härliga bilder verkligen! Modeveckan i Sth var som förväntad tycker jag, älskade Whyred och Carin Westers collectioner! Klicka gärna in på min blogg med! Puss

  Reply

  Hey!! I’ve been reading your blogs for ages, and sorry beforehand if you’ve already done it and I didn’t seen it, but I find a video-post about tips when you makeup as a great idea to share with us!! I love the make up you wear in your photos, so natural and cute.
  XXX from Spain

  Reply

  Elsker billederne fra showet.
  Og elsker Josefins hår!! Det skal være samme haircut på mig snart 😀

  <3 og dejlig weekend

  Pia Sabine

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.