Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:25 | August 31, 2013

MIXED SURFACES

IMG_0281IMG_0367-2 IMG_0282 IMG_0330IMG_0434IMG_0388IMG_0424Sweater & shorts, Zara. Shoes, Jennie-Ellen. Watch, Marc by Marc Jacobs. Clutch & leather vest, Frontrow. Bracelets, &other stories and Calvin Klein.

Photos: Rami Hanna

Så här gick jag klädd under modeveckans andra dag! Materialmixar och fokus på detaljer. Kombinationen svart och marinblått är en storfavorit hos mig och när jag såg den här blå västen från Frontrow’s SS14-kollektion (släpps i januari har jag för mig) och det faktum att den har detaljer i roséguld, kunde jag ju inte vara annat än såld. Varvade med en skinnjacka i samma stuk som dyker upp i ett annat inlägg inom kort.

Hur galet är det förresten inte att det redan är september i morgon? Hösten väntar runt hörnet på riktigt med andra ord. Som nästan alltid känns det som att sommaren har gått på tok för snabbt, men å andra sidan ser jag fram emot en fullspäckad höst och ett par inbokade resor. Puss!

Translation: This is how I looked during the second day of mbfw! Mixed materials and extra focus on the details. The combination of black together with navyblue is a big favorite of mine too.


41 kommentarer41 kommentarer om “MIXED SURFACES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här